Ocupa la plaça: ‘València s’ofega’

La lluita per una vivenda digna s’ha convertit en un esclat multitudinari al País Valencià. Des d’ahir a les onze del matí, en el número catorze del carrer diputat José Luis Barceló d’Alacant, hora en la qual han arrancat unes jornades de reflexió i formació sobre l’okupació i el dret a la vivenda, fins a l’acampada esdevinguda a València després de la massiva manifestació de la #vesprada, que comptava amb cinc columnes partint des de diferents barris del Cap i Casal, el moviment per la vivenda digna ha viscut una jornada històrica.

Acampada a València
#A la vesprada, València vivia una altra d’eixes jornades en les quals el teixit social i contestatari s’ha fet cos col·lectiu i ha ajuntat al carrer a milers de persones que, coincidents o no en les seues estratègies, feien evident que el problema de l’accés a la vivenda és una qüestió central. Cinc columnes diferents, sota el lema comú de València s’ofega (València s’ofega) han confluït en una marxa que va finalitzar en la cèntrica plaça del Ajuntamentl.

Els protagonistes de l’acampada han passat la nit a l’esplanada de la plaça de l’Ajuntament, on han instal·lat prop d’una vintena de tendes de campanya en forma de circule. Al costat de les botigues, han col·locat els cartells que van mostrar en la manifestació d’ahir, algun d’ells amb el propi lema de la protesta d’este dissabte: ‘València s’*ofega’ (‘València s’ofega’)

Sé el primero en comentar

Deja un comentario